AutoPrognose®

AutoPrognose® er en banebrytende tjeneste som utnytter kraften av maskinlæring for å revolusjonere måten forhandlere priser og håndterer sine kjøretøy på. AutoPrognose® er designet for å gi en nøyaktighet i forutsigelsen av ståtid, salgspris, og markedspris på kjøretøy.

0+

Kjøretøy i datagrunnlaget

Basert på et datagrunnlag med over 70.000 kjøretøy

0+

Forhandlere

Markedsprisen hentes fra flere hundre forhandlere

0 GB

Est. størrelse på rådata

En stor mengde rådata som gir en nøyaktig forutsigelse

Maskinlæringsalgoritme

Vår maskinlæringsalgoritme analyserer store mengder historiske og real-time data for å identifisere mønstre og trender i markedet. Ved å kombinere variabler som merke, modell, årsmodell, kilometerstand, farge, servicehistorikk, eierskifter, utstyrsnivå, etc., gir vi estimat på:

  • Forventet Ståtid: Forstå hvor lenge et kjøretøy forventes å stå i salg før det blir solgt, slik at du kan planlegge lager og kontantstrøm mer effektivt.
  • Optimal Salgspris: Få innsikt i hva som er den mest sannsynlige salgsprisen for et kjøretøy, basert på gjeldende markedsforhold, for å maksimere fortjenesten.
  • Markedspris: Vurder kjøretøyets nåværende markedsverdi for å ta informerte innkjøps- og salgsbeslutninger.

Forbedre dine Salgsstrategier

Med AutoPrognose® får du et kraftfullt verktøy som kan forbedre dine salgsstrategier, redusere risiko og styrke bedriftens konkurransekraft. Tjenesten er kontinuerlig selvforbedrende – jo mer data den behandler, desto smartere blir den.

Støttet av Forskningsrådet

AutoPrognose® er et produkt som også er støttet av Forskningsrådet. Dette underbygger innovasjonsgraden i algoritmen som er i AutoPrognose®.

Trenger du mer informasjon?

Book et møte