Funksjonene som gjør prosessen enkel

CRM

AutoNet CRM bistår i salgsprosessen ved å samle alle systemer og data i én brukervennlig løsning. Uansett om kunden kommer fra FINN, Facebook eller Google, så havner alle henvendelsene et og samme sted! Dere kan kommunisere med kunden på e-post, SMS eller på Facebook fra AutoNet. Send og enkelt følg opp tilbud og andre forespørsler.

Salg

For å nevne noen viktige funksjoner:

- Formidling, kommisjon og kjøp

- Sjekk heftelser

- Viser vanlige feil på kjøretøyet

- Hent komplett utstyrsliste

- Beregn markedspris

- Hent opplysninger om alle eiere

- Sjekk status på kjøretøy (stjålet, etc.)

- Sjekk om fører har førerkort

- Tilby finansiering gjennom flere banker

- Send kjøpekontrakt og Bank ID signering

- Send elektronisk salgsmelding til SVV

- Virksomhetens rammeavtaler for finansering

Annonsering

Klar for å legge ut bilen dere har kjøpt? Last opp bilder i portalen. Bruk Appen til å ta bilder, endre bakgrunn eller legg på filter, alt med et klikk!

Når annonsen er klar har dere muligheten til å publisere på flere kanaler rett fra portalen. AutoNet utarbeider statistiske tall og annen viktig data basert på hver enkel kanal som har blitt brukt.

Markedsføring

Selv om annonsen ligger ute på ulike kanaler, så kan det være behov for ytterligere markedsføring.

Vi hjelper dere med ytterliggere markedsføring på Google, Facebook og Instagram Ads. Segmenter flere parametere. AutoNet AI utarbeider en kundeprofil spesifikk for den type kjøretøy dere selger.

Tilpasset Nettside

Dere trenger ikke kode ferdigheter, eller dyre leverandører som hjelper dere med nettsiden deres. Bygg deres egen nettside med AutoNet. Vi har utarbeidet en enkel og intuitiv nettsidebygger. Annonser alle kjøretøyene deres på en rask og effektiv måte direkte på deres egen nettside. "Catch" kundene dine med en profesjonell nettside.

Kom i gang med AutoNet

Frem til nå har mer enn femti fornøyde forhandlere valgt å bruke AutoNet - vi gir dere en gratis og uforpliktende prøveperiode.

Book demo